Nemme vegetardeller med nye kartofler og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Vegedeller
  • 150 gramcouscous
  • 600 gramkartofler
  • 1 stksquash
  • 2 stkæg
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 tskrød karrypasta
  • 50 gramhvedemel
  • 1 tsksalt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Tilbehør
  • 200 gramedamamebønner
  • 100 gramsoltørrede tomater i olie
  •  salat efter eget valg
  •  dressing efter eget valg
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nemme vegetardeller med nye kartofler og salat

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Vegedeller er slet ikke farlige - tro os! Denne her udgave smager super godt og de er nemme at lave med couscous, squash og kidneybønner, som vi giver et orientalsk strejf med lidt karry pasta. Vi serverer dellerne med en nem salat og nye kartofler med smør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Vegedeller
  • 150 gramcouscous
  • 600 gramkartofler
  • 1 stksquash
  • 2 stkæg
  • 1 stkløg
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 tskrød karrypasta
  • 50 gramhvedemel
  • 1 tsksalt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Tilbehør
  • 200 gramedamamebønner
  • 100 gramsoltørrede tomater i olie
  •  salat efter eget valg
  •  dressing efter eget valg
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Lad det stå i 5-10 minutter under låg - det skal ikke koge videre.

2. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Det tager ca. 12-15 minutter. Pas på, de ikke får for meget.

3. Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet. Pres væden ud af strimlerne ved at klemme dem i dine hænder og stil dem til side.

4. Kom æg, pillet løg og drænede kidneybønner i en minihakker og giv dem en snurretur til løgene er hakket fint. Bland det hele med couscous og revet squash og tilsæt rød karrypasta, mel, salt og peber. Rør hele molevitten sammen til en lind fars.

5. Form fine små deller med håndfladen og en ske og steg dem i olivenolie, til de er gyldne.

6. Tilbered edamaebønnerne som anvist på posen. Skær soltørrede tomater i mindre stykker. Lav en hurtig salat af skyllet salat, edamambønner, soltørrede tomater og dressing efter eget valg. Du kan også bruge andre grøntsager, du har i køleskabet - f.eks. lidt revet gulerod.

7. Server de sprøde deller sammen med den hurtige salat og nye kartofler med smør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive squash på rivejernet - hjælp evt. med at holde rivejernet og passe på de små fingre! De kan også skære soltørrede tomater i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre