Nutella-is med coco pops

Ingredienser

( 1 kage )

  • Kage
  • 200 gramcoco pops
  • 100 gramsmør
  • 5 dlpiskefløde
  • 200 gramNutella
  • 100 gramflormelis
  • 1 spskvanillesukker
  • Topping
  • 200 gramNutella
  • 100 gramcoco pops
  • 100 gramhasselnødder
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Okay, vi indrømmer det: Vi ELSKER Nutella hos Mambeno, og derfor har vi lavet denne lækre Nutella-is på en bund af knuste Coco pops. Den smager SÅ godt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kom Coco pops i en minihakker og blend dem fint.

2. Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen. Bland smeltet smør med de finthakkede Coco pops og hæld blandingen i en rund springform eller silikoneform. Pres massen godt sammen mod bunden af kageformen og stil den i fryseren, mens du gør resten klar.

3. Hæld piskefløden i en skål og pisk det luftigt og blødt, men ikke til stift flødeskum.

4. Tilsæt Nutella, flormelis og vanillesukker og pisk det forsigtigt sammen - det må ikke blive for stift.

5. Hæld massen oven på bunden med Coco pops. Glat overfladen og sæt formen i fryseren natten over.

6. Tag isen ud af fryseren, smør et lag Nutella på toppen og drys med Coco pops og hakkede hasselnødder. Du kan enten fryse kagen ned igen, til den skal spises, eller servere den med det samme. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde Coco pops i minihakkeren. De kan også piske flødeskummet sammen med Nutella og drysse Coco pops og hasselnødder over isen. Og så kan de selvfølgelig skrabe Nutellaglasset, så I er sikre på, at alt kommer ud..!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre