Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
0 min
Oliventapenade er et lækkert alternativ til pesto og smager fantastisk på et stykke rugbrød toppet med pølse - eller som smørrelse i en lækker sandwich. Og det allerbedste? Det tager mindre end ti minutter at lave sin egen tapenade! God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 pottepersille
- 200 gramsorte oliven- uden sten
- 1 fedhvidløg
- 3/4 dlolivenolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Skyl persillen og hæld væden fra de sorte oliven. Blend persille, oliven, hvidløg og olivenolie i en minihakker eller foodprocessor.2
Smag til med salt - og vupti, så er der hjemmelavet oliventapenade.3
Velbekomme :o)Tip
Du kan opbevare oliventapenaden i et par dage i køleskabet, hvis du opbevarer den i et helt rent glas, som du forinden har skoldet med kogende vand. Top med olivenolie, så der dannes et "låg" over tapenaden. Så kan der ikke komme ilt til, og holdbarheden forlænges. Smart, ik'? :o)