Oliventapenade

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 pottepersille
  • 200 gramsorte oliven- uden sten
  • 1 fedhvidløg
  • 3/4 dlolivenolie
  •  salt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Oliventapenade er et lækkert alternativ til pesto og smager fantastisk på et stykke rugbrød toppet med pølse - eller som smørrelse i en lækker sandwich. Og det allerbedste? Det tager mindre end ti minutter at lave sin egen tapenade! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skyl persillen og hæld væden fra de sorte oliven. Blend persille, oliven, hvidløg og olivenolie i en minihakker eller foodprocessor.

2. Smag til med salt - og vupti, så er der hjemmelavet oliventapenade.

3. Velbekomme :o)

Tip

Du kan opbevare oliventapenaden i et par dage i køleskabet, hvis du opbevarer den i et helt rent glas, som du forinden har skoldet med kogende vand. Top med olivenolie, så der dannes et "låg" over tapenaden. Så kan der ikke komme ilt til, og holdbarheden forlænges. Smart, ik'? :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre