One pot pasta med kalkunbacon og mornaysauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksquash
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 125 gramkalkunbacon
  • 200 gramfrosne ærter
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 5 dlmornaysauce 4%
  • 3 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

One pot pasta med kalkunbacon og mornaysauce

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Vi elsker one pot pasta, og denne her er ingen undtagelse! Vi har lavet en version med kalkunbacon, løg, snackpeber, revet squash, ærter og mornaysauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stksquash
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 125 gramkalkunbacon
  • 200 gramfrosne ærter
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 5 dlmornaysauce 4%
  • 3 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl squash og snackpeber. Riv squashen på den grove side af et rivejern, skær snackpeberen i små tern og hak løget fint. Skær kalkunbaconen i tern.

2. Kom alle ingredienserne op i en dyb gryde og bring hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.

3. Læg låg på gryden, skru ned for varmen og lad det simre i 10-15 min. til pastaen er færdigtilberedt. Husk fortsat at røre i gryden undervejs.

4. Server retten i dybe tallerkener og pynt evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squashen og rive den på et rivejern. Pas på fingrene!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre