One pot pasta med kylling og spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 200 grampikantost
  • 2 dlvand
  • 5 dlmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En herlig og nem one pot pasta hvor alle ingredienser, som navnet antyder, blot skal i én og samme gryde. Resultatet er en lækker og cremet pastaret med kylling, pikantpost, peberfrugt og frisk spinat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Start med at brune kødet af i lidt olivenolie i en stor gryde.

2. Skær peberfrugten i små tern og hak hvidløget fint.

3. Hæld alle ingredienser - undtagen spinat - i gryden. Bland det hele godt sammen og tænd for varmen. Bring hele molevitten i kog og husk at røre forsigtigt og i bund undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.

4. Læg låg på gryden, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i 10-15 minutter, til pastaen er færdig. Rør gerne rundt i ny og næ, så det ikke brænder på. Vend til sidst spinatblade i retten, varm igennem og smag til med salt og peber.

5. Servér retten i dybe tallerkener og pynt med lidt basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre