One pot pasta med kylling, svampe og squash

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkyllingefilet
  • 2 stkløg
  • 1 stksquash
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 200 gramchampignon
  • 1 litervand
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spsktørret oregano
  • 500 gramfuldkornspasta
  • 150 gramhvidløgsost
  • 2 spskrygeost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

One pot pasta er super simpel at lave! Du skal blot ordne grøntsager og kød og tilberede alt i samme gryde. Så får du den nemmeste pastaret med en lækker og cremet sovs. Vær opmærksom på, at opskriften er beregnet til to dage så husk at gemme resterne til nem aftensmad i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

2. Hak løgene fint. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl spidskål og skær det i tynde strimler. Skyl og skær peberfrugterne i tern. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

3. Hæld alle ingredienserne i en stor gryde - undtagen flødeost og rygeost. Bring hele molevitten i kog og husk at røre forsigtigt og i bund undervejs, så der ikke er noget, der sætter sig fast.

4. Læg låg på gryden, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i 10-15 minutter, til pastaen er færdig. Rør gerne rundt i ny og næ, så det ikke brænder på. Vend til sidst pikantost og rygeost i gryden, varm igennem og smag til med salt og peber.

5. Servér retten i dybe tallerkener og pynt med lidt basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle squash og rive dem på et rivejern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden. Hvis du ikke du har andet at bruge rygeosten til, så kan du fryse den ned til en ande gang.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre