Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
15 min
Jubii, endnu en variation af den nemme og lækre one pot pasta, hvor alt bliver tilberedt i en og samme gryde! Her har vi lavet pastaen med laks og masser af grøntsager. Nemmere bliver det ikke, og ungerne elsker den. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stksquash
- 2 stktomater
- 225 gramfersk laks
- 300 gramfrosne ærter
- 1 dåsehakkede tomater
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- 0.5 spskpaprika
- 2 spskrød pesto
- frisk eller tørret timian
- 400 gramfuldkornspasta
- 1 litervand
- 1 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak løg og hvidløg. Skyl squashen og riv den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern.2
Fjern skindet fra laksen og skær kødet i mindre stykker. Tilsæt nu alle ingredienserne på nær citron og salt og peber i en stor gryde og bring hele molevitten i kog.3
Lad spaghettien stikke op ad gryden i begyndelsen, indtil den bliver så blød, at den kan presses ned under det kogende vand med et let tryk. Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er færdig.4
Husk at røre forsigtigt i bunden, når pastaen er begyndt at blive blød, så kød og grøntsager ikke sætter sig fast.5grønt drys til børn under 3 år. Velbekomme!
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft og servér i dybe tallerkener - evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har den slags på lager. Undlad dog