One pot pasta med laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 225 gramlaksefileter
  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 300 gramedamamebønner
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spsktørret timian
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 6 dlvand
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem one pot pasta med laks, masser af grøntsager og fuldkornspasta. One pot pasta er en fantastisk opfindelse, der er super god til dage med fart på. Alt passer sig selv i gryden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rens champignonerne grundigt og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak dem fint. Skyl spinaten og fjern evt. stilkene.

2. Fjern skindet fra laksen og skær kødet i mindre stykker. Tilsæt nu alle ingredienserne på nær citron, salt og peber i en stor gryde og bring hele molevitten i kog.

3. Læg låg på, skru ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 min., til pastaen er færdig. Husk at røre i gryden undervejs.

4. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft og server i dybe tallerkener – evt. med frisk revet parmesan på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten.  Ekstra smag: Top med frisk revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre