One pot pasta med laks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 2 stktomater
  • 225 gramfersk laks
  • 300 gramfrosne ærter
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 spskrød pesto
  •  frisk eller tørret timian
  • 400 gramfuldkornspasta
  • 1 litervand
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii, endnu en variation af den nemme og lækre one pot pasta, hvor alt bliver tilberedt i en og samme gryde! Her har vi lavet pastaen med laks og masser af grøntsager. Nemmere bliver det ikke, og ungerne elsker den. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg. Skyl squashen og riv den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern.

2. Fjern skindet fra laksen og skær kødet i mindre stykker. Tilsæt nu alle ingredienserne på nær citron og salt og peber i en stor gryde og bring hele molevitten i kog.

3. Lad spaghettien stikke op ad gryden i begyndelsen, indtil den bliver så blød, at den kan presses ned under det kogende vand med et let tryk. Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er færdig.

4. Husk at røre forsigtigt i bunden, når pastaen er begyndt at blive blød, så kød og grøntsager ikke sætter sig fast.

5. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft og servér i dybe tallerkener - evt. med lidt grønt på toppen, hvis du har den slags på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre