Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
15 min
En super lækker og genial one pot pasta. Alt skal i samme gryde, og så er der nem og hurtig aftensmad! Og vi har gjort det ekstra nemt: Kødbollerne er nemlig lavet af farsen fra en medister - det er da ret smart, ik'? Husk at gemme halvdelen af retten til i morgen, så der er ekstra nem aftensmad, der blot skal lunes. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 stksquash
- 2 stkrød peberfrugt
- 8 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 2 dåsehakkede tomater
- 4 spskrød pesto
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 pottefrisk basilikum
- 800 grammedisterpølse
- 500 gramfuldkornspasta
- salt
- peber
- 100 gramrevet ost
Fremgangsmåde
1
Skær løgene i små tern. Pres hvidløget. Skyl squashen og riv den groft. Skyl og skær peberfrugterne i tern og kom det hele i en stor gryde.2
Hæld vand, smuldret bouillon, hakkede tomater, pesto, madlavningsfløde og hakkede basilikumblade i gryden. Bland det hele godt sammen og tænd for varmen.3
Klip hul i den ene ende af medisteren. Tryk små fine kødboller ud og kom dem ned gryden.4
Tilsæt til sidst pastaerne og bring hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt i bunden, så der ikke er noget, der sætter sig fast.5
Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er færdig, kødbollerne gemmenstegte og bouillonen opløst. Smag til med salt og peber.6
Servér retten i dybe tallerkener med revet parmesan eller anden ost på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive squashen og skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.
Husk at gemme halvdelen til i morgen.