One pot pasta med nemme kødboller - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 4 spskrød pesto
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 800 grammedisterpølse
  •  fuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  revet ost
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super lækker og genial one pot pasta. Alt skal i samme gryde, og så er der nem og hurtig aftensmad! Og vi har gjort det ekstra nemt: Kødbollerne er nemlig lavet af farsen fra en medister - det er da ret smart, ik'? Husk at gemme halvdelen af retten til i morgen, så der er ekstra nem aftensmad, der blot skal lunes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær løgene i små tern. Pres hvidløget. Skyl squashen og riv den groft. Skyl og skær peberfrugterne i tern og kom det hele i en stor gryde.

2. Hæld vand, smuldret bouillon, hakkede tomater, pesto, madlavningsfløde og hakkede basilikumblade i gryden. Bland det hele godt sammen og tænd for varmen.

3. Klip hul i den ene ende af medisteren. Tryk små fine kødboller ud og kom dem ned gryden.

4. Tilsæt til sidst pastaerne og bring hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt i bunden, så der ikke er noget, der sætter sig fast.

5. Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er færdig, kødbollerne gemmenstegte og bouillonen opløst. Smag til med salt og peber.

6. Servér retten i dybe tallerkener med revet parmesan eller anden ost på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive squashen og skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.

Husk at gemme halvdelen til i morgen.

 
De fineste rygsække

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre