Ovnbagt laks med grøntsager, kartofler og citron. Hertil aioli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stksquash
  • 1 stkcitron
  • 250 gramfrosne bønner
  • 450 gramfersk laks
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig nem og lækker ret med laksebøffer, squash, bønner, kartofler og citron i ovnen. Serveret med en færdiglavet aioli. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i skiver á ca. 0,5 cm. tykkelse. Skyl squashen og citronen og skær begge dele i skiver. Vend kartofler, squash, bønner og citron sammen med olivenolie, salt og peber.

3. Fordel grøntsagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel laksebøfferne ovenpå. Bag det hele i ovnen i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.

4. Server ovnbagt laks, grøntsager og kartofler med aioli på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squashen og kartoflerne. Ekstra smag: Tilsæt friskhakket dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre