Ovnbagte kartoffeltern med grønne bønner, tomatsauce og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 2 stkløg
  • 300 gramgrønne bønner
  • 400 gramfærdig pastasauce med hvidløg
  • 6 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Ovnbagte kartoffeltern med grønne bønner, tomatsauce og spejlæg

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en simpel og lækker ret med ovnbagte kartoffeltern, friske grønne bønner, en færdiglavet tomatsauce og spejlæg på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 2 stkløg
  • 300 gramgrønne bønner
  • 400 gramfærdig pastasauce med hvidløg
  • 6 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og pil skrællen af løgene. Skær kartofler og løg i små tern. Kom det hele i et ovnfast fad og vend det med lidt olivenolie, salt og peber. Bag det i ovnen i ca. 25 min.

3. Skær enderne af de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min.

4. Hæld tomatsaucen op i en kasserolle og varm den op.

5. Varm en pande op med olivenolie. Slå æggene ud på panden og steg spejlæggene som du bedst kan lide dem. Krydr med salt og peber.

6. Server de ovnbagte kartoffeltern med friske grønne bønner, tomatsauce og spejlæg på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Ekstra smag: Top med skyllet friskklippet purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre