Pad thai med nudler og kylling

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • Nudler og kylling
  • 125 gramrisnudler
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 4 stkforårsløg
  • 2 fedhvidløg
  • 100 gramchampignon
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 3 stkæg
  • Sauce
  • 3 spskbrun farin
  • 1 dlvand
  • 1/2 dlketchup
  • 3 spskfiskesauce
  • 3 spsksoya
  • 2 spskøsterssauce
  • 2 spskpeanuts
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pad thai er en klassisk ret i det thailandske køkken, der oftest består af lynstegte nudler med æg og derudover kan varieres i det uendelige. Denne version er lavet med kylling og svampe, og smager skønt!

Fremgangsmåde

1. Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå og udbløde i ca. 10 min. Hæld nudlerne over i et dørslag og skyl med koldt vand. Bland med lidt olivenolie, så nudlerne ikke klistrer sammen

2. Hak forårsløg, hvidløg og ingefær. Skær svampene i skiver.

3. Skær kyllingen i mundrette bidder og steg dem i lidt olivenolie i en wok eller en dyb pande ved høj varme. Når de har taget farve og lige er gennemstegt, tages de af panden og sættes til side.

4. Pisk æggene sammen og steg dem på panden i 1-2 min, så de bliver som røræg.

5. Tilsæt forårsløg, ingefær, hvidløg og svampe til æggemassen. Steg et par minutter.

6. Rør alle ingredienser til saucen sammen. Hæld det i panden sammen med kyllingen og steg et par minutter.

7. Tilsæt nudler, bland det hele godt sammen og server med peanuts og lidt basilikum på toppen, hvis du har det på lager.

8. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre