Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige koteletter paneret i rasp serveret med sprøde sweet potato fritter og en lækker coleslaw vendt med creme fraiche, dild, purløg og kapers. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramsweet potato fritter
- 0.5 stkspidskål
- 1 pottedild
- 1 pottepurløg
- 1 spskkapers
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 stkcitron
- 175 gramrevne gulerødder
- 1 stkæg
- 75 grampanko eller almindelig rasp
- 400 gramkoteletter
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Kom sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.3
Skyl dild og purløg og hak det fint sammen med kapers. Vend det hele sammen med creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend herefter krydderurte-dressingen sammen med spidskålen og de revne gulerødder i en skål.4
Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld raspen ud på en flad tallerken tilsat salt og peber. Vend først koteletterne i det piskede æg og herefter i raspen.5
Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg koteletterne ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte.6
Server de panerede koteletter med sprøde sweet potato fritter og urte-coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at vend koteletterne i æg og rasp.