Panerede koteletter med sweet potato-fritter og urte-coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramsweet potato fritter
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottedild
  • 1 pottepurløg
  • 1 spskkapers
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  • 175 gramrevne gulerødder
  • 1 stkæg
  • 75 grampanko eller almindelig rasp
  • 400 gramkoteletter
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Panerede koteletter med sweet potato-fritter og urte-coleslaw

I samarbejde med

Saftige koteletter paneret i rasp serveret med sprøde sweet potato fritter og en lækker coleslaw vendt med creme fraiche, dild, purløg og kapers. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramsweet potato fritter
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottedild
  • 1 pottepurløg
  • 1 spskkapers
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  • 175 gramrevne gulerødder
  • 1 stkæg
  • 75 grampanko eller almindelig rasp
  • 400 gramkoteletter
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Kom sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

2. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

3. Skyl dild og purløg og hak det fint sammen med kapers. Vend det hele sammen med creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend herefter krydderurte-dressingen sammen med spidskålen og de revne gulerødder i en skål.

4. Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld raspen ud på en flad tallerken tilsat salt og peber. Vend først koteletterne i det piskede æg og herefter i raspen.

5. Varm en pande op med rigeligt rapsolie og steg koteletterne ved middelvarme, til de er gyldne og gennemstegte.

6. Server de panerede koteletter med sprøde sweet potato fritter og urte-coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at vend koteletterne i æg og rasp.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre