Panerede rødspætter i wraps

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkæg
  • 50 gramrasp
  • 225 gramrødspættefileter
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 15 stkcherrytomater
  • 140 gramløse majs
  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 300 gramguacamole
  • 1 pottefriske koriander
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en anderledes og super lækker udgave af den klassiske fiskefilet - mexi-style! Panerede rødspættefileter i wraps med guacamole og masser af grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen. Hæld raspen ud på en flad tallerken og bland med lidt salt og peber. Vend rødspætterne i det sammenpiskede æg og efterfølgende i raspen. Steg dem i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de er sprøde og gyldne.

2. Skyl salat, agurk og tomater og skær hele molevitten ud i mindre stykker. Hæld vandet fra majsene og anret alt i små skåle, så alle ved bordet selv kan sammensætte deres yndlingswrap.

3. Lun tortillawrapsene i ovnen eller i mikroovnen.

4. Kom guacamolen i en skål - eller tryk på kokkehuen og lav den selv og stil alt på bordet.

5. Lad nu hele familien rulle deres favorit-wrap og top med friske koriander, hvis I er til den slags. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn halvere tomater, skære agurker og komme det hele i små skåle. Vi har beregnet 250 gram friske rødspættefileter til 2 voksne og 2 børn - det svarer til en af de blå pakker med frisk fisk fra supermarkedet. Så vil der være 1-2 rødspætter pr. person.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre