Paneret kylling med ris, karrysovs og grønne bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 tskkarry
  • 250 gramfrossen grøntsagsbund
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stkæg
  • 50 gramrasp
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 300 gramgrønne bønner
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Paneret kylling med ris, karrysovs og grønne bønner

I samarbejde med

1.5, Lidt populær

En simpel og lækker ret med paneret kylling, karrysovs med smuglergrønt og cremefine, ris og grønne bønner. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 tskkarry
  • 250 gramfrossen grøntsagsbund
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stkæg
  • 50 gramrasp
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 300 gramgrønne bønner
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits karry og de frosne grøntsager. Tilsæt cremefine, vand og bouillon og lad det koge i ca. 15 minutter. Blend det hele med en stavblender og smag til med salt og peber.

3. Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld rasp på en flad tallerken og tilsæt salt og peber. Vend først kyllingefileterne i ægget og herefter i raspen.

4. Steg de panerede kyllingefileter på en pande i rigeligt med olie ved middelvarme.

5. Imens kyllingefileterne steger: Skær enderne af de friske bønner. Kom dem i en gryde i ca. 5 minutter.

6. Server de panerede kyllingfileter med varme ris, karrysovs og grønne bønner. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også skære enderne af bønnerne.

Ekstra smag: Mangochutney.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre