Paneret torsk med quinoasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 gramquinoa
  • 50 gramgræskarkerner- eller mandler
  • 10 stkcherrytomater- eller alm. tomater
  • 175 gramløse majs
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkæg
  • 50 gramrasp
  • 400 gramtorskefilet
  • 75 gramfeta i tern
  • 1/2 pottepersille- kan udelades
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Torsk er en ret nem fisk at spise for børn, fordi den er mild i smagen. Og køber du den i fileter, er fisken helt uden ben. Her har vi paneret torsken og serveret den med en hurtig quinoasalat. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog quinoaen efter anvisningen på posen og lad den trække under låg, mans du laver resten.

2. Rist græskarkernerne på en tør pande og stil dem til side. Vask cherrytomaterne, skær dem i halv og stil dem til side. Hæld vandet fra majsene og skyl dem under rindende vand. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær peberfrugten i tern. Steg majs og peberfrugter i lidt olivenolie på en pande i ca. fem minutter. Krydr med salt og peber undervejs og stil til side.

3. Pisk et æg sammen i en dyb tallerken. Hæld raspen ud på en flad tallerken og bland med lidt salt og peber. Vend nu torskefileterne i det sammenpiskede æg og efterfølgende i raspen.

4. Steg den panerede torsk i lidt olivenolie på en pande. Vend fisken forsigtigt, så den ikke smuldrer.

5. Bland quinoa, majs og peberfrugter og top med de ristede græskarkerner, tomater og smuldret feta og server sammen med den sprødstegte torsk og evt. lidt persille eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager.

6. Velbekomme :o)

Tip

Quinoa kan fås i de fleste velassorterede discountsupermarkeder og i alle større supermarkeder. Kan du ikke finde quinoa, så brug bulgur eller fuldkornsris. Er dine unger ikke trænede salatspisere, så server alle ingredienser i små skåle. Så kan familiens yngste sammensætte lige den salat, de har lyst til. Tag lidt majs og peberfrugt fra, som du kan bruge i madpakkerne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre