Panko-paneret torsk med bagte rodfrugter og grøntsager. Hertil urtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramfrossen grill og ovngrønt
  • 225 gramtorskefilet
  • 1 stkæg
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  • 1 pottedild
  • 2 tskkapers
  • 250 gramcreme fraiche 18%
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Panko-paneret torsk med bagte rodfrugter og grøntsager. Hertil urtedressing.

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Her serverer vi sprøde torskestykker paneret i panko, bagte rodfrugter og grøntsager, og en urtedressing af creme fraiche, mayonnaise, dild, kapers og citronsaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramfrossen grill og ovngrønt
  • 225 gramtorskefilet
  • 1 stkæg
  • 50 grampanko eller almindelig rasp
  • 1 pottedild
  • 2 tskkapers
  • 250 gramcreme fraiche 18%
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Kom de frosne rodfrugter og grøntsager på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

3. Skær torskefiletterne i mindre stykker.

4. Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld pankoraspen på en flad tallerken og vend det sammen med lidt salt og peber. Vend først torskestykkerne i æggemassen og derefter i pankoen.

5. Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg torskestykkerne ved middelvarme, til de er gyldne.

6. Skyl dilden. Hak dild og kapers fint og vend det sammen med creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber.

7. Server de sprøde torskestykker med de ovnbagte rodfrugter og grøntsager og urtedressingen som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen eller piske ægget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre