Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En super nem og hurtig paprikagryde med kylling, ratatouilleblanding fra frost, paprika, karry, tomatpure og cremefine. Serveres med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 280 gramkyllingefilet
- 1 spskpaprika
- 1 tskkarry
- 500 gramfrossen ratatouille
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninghønsebouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne ud i små tern.3
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits paprika, karry og kyllingestykkerne. Tilsæt ratatouilleblandingen og steg det hele i ca. 5 minutter.4
Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon til gryden og lad retten simre i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.5
Server paprikagryden med bulgur og top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og bulgur i en gryde.