Paprikagryde med kylling. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 280 gramkyllingefilet
  • 1 spskpaprika
  • 1 tskkarry
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Paprikagryde med kylling. Hertil bulgur.

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En super nem og hurtig paprikagryde med kylling, ratatouilleblanding fra frost, paprika, karry, tomatpure og cremefine. Serveres med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 280 gramkyllingefilet
  • 1 spskpaprika
  • 1 tskkarry
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne ud i små tern.

3. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits paprika, karry og kyllingestykkerne. Tilsæt ratatouilleblandingen og steg det hele i ca. 5 minutter.

4. Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon til gryden og lad retten simre i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.

5. Server paprikagryden med bulgur og top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og bulgur i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre