Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En nem og børnevenlig vegetaropskrift med ovnstegte kartofler og en nem tomatsauce med masser af grøntsager. Jo længere, du lader rette simre, jo mere smag får saucen. Bliver den for tyk, så tilsæt blot lidt vand undervejs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stksquash
- 200 grambrune champignon
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 spskpaprika
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1.25 dlcremefine 15%
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.2
Skyl peberfrugt og squash, rens champignonerne grundigt og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær grøntsagerne i små tern og hak hvidløget fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, løg og hvidløg. Tilsæt rød peber, squash og champignoner og lad det stege et par minutter. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, bouillon og cremefine og lad retten simre i ca. 20 min. – og gerne mere hvis du har tid, det bliver den kun bedre af!4
Skyl persillen og hak den fint. Server paprikagryden sammen med ovnstegte kartofler og hakket persille. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn pille skrællen af løg og hvidløg og smage retten til.