Pasta i cremet flødeostesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 250 gramchampignon
  • 0.5 stksquash
  • 20 stkcherrytomater
  • 150 gramfriskost
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 150 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker vegetarisk pastaret med cremet sauce af flødeost, squash, champignoner, cherrytomater, spinat og ærter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.

2. Skær løget i små tern. Skyl squashen og champignonerne og skær dem i kvarte.

3. Varm en dyb pande op med olivenolie og svits løg, squash og champignoner. Skyl imens cherrytomaterne og skær dem i halve.

4. Tilsæt cherrytomaterne og flødeosten og lad det simre til en cremet sauce. Tilsæt spinaten og ærterne og smag til med salt og peber.

5. Vend saucen sammen med pastaerne og server retten i små skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle champignonerne og tomaterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre