Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En virkelig nem og lækker pastaret med spidskål, ærter og cherrytomater, der bliver toppet med bacon og vendt i en let flødesauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 150 grambacon i skiver
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 spskpaprika
- 150 gramfrosne ærter
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 0.5 spsktørret oregano
- 10 stkcherrytomater
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Skær baconskiverne i mindre stykker - du kan evt. bruge en helt ren saks til at klippe skiverne. Steg baconen på en pande uden fedtstof til det er sprødt. Tag baconstykkerne af panden og stil dem til side. Gem fedtet på panden til senere.3
Skær spidskålet i strimler. Skær løg og hvidløg i mindre tern og steg det hele i baconfedtet sammen med paprika i 5-7 minutter.4
Tilsæt nu ærter, madlavningsfløde og oregano og lad saucen simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.5
Vend pastaen sammen med saucen og server i dybe tallerkener med bacon og cherrytomater på toppen.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe bacon i stykker. De kan også skære spidskål og tomater.