Pasta med bacon, spidskål og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 150 grambacon i skiver
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 150 gramfrosne ærter
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 10 stkcherrytomater
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig nem og lækker pastaret med spidskål, ærter og cherrytomater, der bliver toppet med bacon og vendt i en let flødesauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær baconskiverne i mindre stykker - du kan evt. bruge en helt ren saks til at klippe skiverne. Steg baconen på en pande uden fedtstof til det er sprødt. Tag baconstykkerne af panden og stil dem til side. Gem fedtet på panden til senere.

3. Skær spidskålet i strimler. Skær løg og hvidløg i mindre tern og steg det hele i baconfedtet sammen med paprika i 5-7 minutter.

4. Tilsæt nu ærter, madlavningsfløde og oregano og lad saucen simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

5. Vend pastaen sammen med saucen og server i dybe tallerkener med bacon og cherrytomater på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe bacon i stykker. De kan også skære spidskål og tomater.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre