Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En smagfuld vegetarisk pastaret med champignoner, squash, kikærter, soltørrede tomater, frisk spinat og ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 250 gramchampignon
- 1 stksquash
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 75 gramspæde spinatblade
- 1 dåsekikærter
- 25 grampinjekerner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Skyl squashen, halver den på langs og skær den i skiver. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en pande op med olivenolie og svits champignoner, squash, løg og hvidløg.4
Skær de soltørrede tomater i små tern og skyl spinaten og kikærterne. Tilsæt det til retten sammen med lidt olie fra de soltørrede tomater. Lad det stege i ca. 5 min. og smag til med salt og peber.5
Rist pinjekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve.6
Vend pastaen sammen med grøntsagerne. Server den vegetariske pastaret i skåle og top med ristede pinjekerner og evt. revet parmesan, hvis du har det på lager. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.
Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske.