Pasta med cremet broccolisovs og skinkestrimler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkbroccoli
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  revet muskatnød
  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 175 gramskinkestrimler
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med cremet broccolisovs og skinkestrimler

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Pastaretter er et kæmpe hit i de fleste børnefamilier - og det forstår vi altså godt! Her har vi lavet en virkelig nem og lækker pastaret med frisk pasta og en cremet sovs af broccoli, cremefine og skinkestrimler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkbroccoli
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  revet muskatnød
  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 175 gramskinkestrimler
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl broccolien, pluk den i små buketter og skær stilken i grove tern. Kog det i en gryde med vand og bouillon i ca. 8 min. Gem 2 dl. af kogevandet til sovsen.

2. Pil skrællen af løget, skær det i grove tern og svits det i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt cremefine, en knivspids muskatnød, broccoli og 1 dl. af kogevandet. Blend sovsen med en stavblender. Ønsker du sovsen tyndere tilsæt da mere kogevand. Smag til med salt og peber.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Vend skinkestrimlerne i broccolisovsen og lad sovsen simre i ca. 5 min.

5. Server frisk pasta med cremet broccolisovs og skinkestrimler og top hele herligheden med revet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke små buketter af broccolien. De kan også komme vand og salt i en gryde til pastaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre