Pasta med cremet broccolisovs og skinkestrimler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkbroccoli
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  revet muskatnød
  • 500 gramfrisk fuldkornspasta
  • 175 gramskinkestrimler
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastaretter er et kæmpe hit i de fleste børnefamilier - og det forstår vi altså godt! Her har vi lavet en virkelig nem og lækker pastaret med frisk pasta og en cremet sovs af broccoli, cremefine og skinkestrimler. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl broccolien, pluk den i små buketter og skær stilken i grove tern. Kog det i en gryde med vand og bouillon i ca. 8 min. Gem 2 dl. af kogevandet til sovsen.

2. Pil skrællen af løget, skær det i grove tern og svits det i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt cremefine, en knivspids muskatnød, broccoli og 1 dl. af kogevandet. Blend sovsen med en stavblender. Ønsker du sovsen tyndere tilsæt da mere kogevand. Smag til med salt og peber.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Vend skinkestrimlerne i broccolisovsen og lad sovsen simre i ca. 5 min.

5. Server frisk pasta med cremet broccolisovs og skinkestrimler og top hele herligheden med revet parmesan. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke små buketter af broccolien. De kan også komme vand og salt i en gryde til pastaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre