Pasta med cremet peberfrugtsauce, mozzarella og ristede pinjekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 25 grampinjekerner
  • 2 kuglemozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker pastaret med cremet peberfrugtsauce med løg, hvidløg, paprika og cremefine. Serveret med frisk mozzarella og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær peberfrugterne, løg og hvidløg i grove stykker.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, peberfrugter, løg og hvidløg i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vand, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

4. Blend saucen med en stavblender og smag til med salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.

5. Server fuldkornspastaerne med den cremede peberfrugtsauce i skåle og top med frisk mozzarella og ristede pinjekerner. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne. De kan også hjælpe med at smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre