Pasta med cremet peberfrugtsauce, mozzarella og ristede pinjekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 25 grampinjekerner
  • 2 kuglemozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med cremet peberfrugtsauce, mozzarella og ristede pinjekerner

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En lækker pastaret med cremet peberfrugtsauce med løg, hvidløg, paprika og cremefine. Serveret med frisk mozzarella og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 25 grampinjekerner
  • 2 kuglemozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær peberfrugterne, løg og hvidløg i grove stykker.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, peberfrugter, løg og hvidløg i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vand, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

4. Blend saucen med en stavblender og smag til med salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.

5. Server fuldkornspastaerne med den cremede peberfrugtsauce i skåle og top med frisk mozzarella og ristede pinjekerner. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne. De kan også hjælpe med at smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre