Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en hurtig og nem pastaret med en færdigkøbt tomatsauce, som vi pepper op med friskost, stegte champignoner og kylling i tern. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 100 gramskiveskårne champignon
- 500 gramZ tomatsauce eller anden tomatsauce
- 100 gramPhiladelphia eller anden friskost
- 300 gramfersk kylling i tern
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne. Tilsæt tomatsaucen og Philadelphia og lad saucen simre. Smag til med salt og peber.3
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.4
Vend pastaerne sammen med tomatsaucen og kyllingestykkerne eller anret det i skåle hver for sig, så familien selv kan blande. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med parmesan.