Pasta med cremet tomatsauce, champignon og kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 500 gramZ tomatsauce eller anden tomatsauce
  • 100 gramPhiladelphia eller anden friskost
  • 300 gramfersk kylling i tern
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en hurtig og nem pastaret med en færdigkøbt tomatsauce, som vi pepper op med friskost, stegte champignoner og kylling i tern. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne. Tilsæt tomatsaucen og Philadelphia og lad saucen simre. Smag til med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.

4. Vend pastaerne sammen med tomatsaucen og kyllingestykkerne eller anret det i skåle hver for sig, så familien selv kan blande. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre