Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En simpel pastaret lavet med en lækker færdig ratatouilleblanding, hakkede tomater og pandestegt mørksej. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 400 grammørksej loins
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.2
Varm en gryde op med olivenolie og steg ratatouillen i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Blend saucen med en stavblender og smag til med salt og peber.3
Skær mørksejen i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg forsigtigt fisken 2-3 min. på hver side.4
Server pastaen med ratatouille og mørksej og top evt. med revet parmesan eller anden ost, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn krydr fisken med salt og peber.
Ekstra smag: Top med parmesan.