Pasta med ratatouille og mørksej

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 400 grammørksej loins
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med ratatouille og mørksej

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En simpel pastaret lavet med en lækker færdig ratatouilleblanding, hakkede tomater og pandestegt mørksej. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 400 grammørksej loins
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og steg ratatouillen i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Blend saucen med en stavblender og smag til med salt og peber.

3. Skær mørksejen i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg forsigtigt fisken 2-3 min. på hver side.

4. Server pastaen med ratatouille og mørksej og top evt. med revet parmesan eller anden ost, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn krydr fisken med salt og peber.

Ekstra smag: Top med parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre