Pasta med rejer i tomatsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gram store skalrejer
  • 500 gramfuldkornspasta
  • 2 fedhvidløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dlkogevand
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super hurtig pastaret med rejer i en simpel, men lækker tomatsauce. Lav den på dage hvor du har travlt og vælg fuldkornspasta, hvis du kan finde det i supermarkedet. Det smager rigtig godt og er en hel del sundere end den hvide udgave. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Tø rejerne op og dup dem tørre med lidt køkkenrulle og kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver og steg dem under omrøring i et minuts tid i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt rejerne og steg dem, til de er gennemvarme og er blevet lyserøde, hvis du bruger rejer, der ikke er forkogte. Tag hvidløg og rejer op og stil begge dele til side.

3. Tilsæt nu tomatpuré og kogevand til panden eller gryden uden at gøre den ren først. Steg under omrøring i et minut og tilsæt hakkede tomater, bouillon og oregano. Lad saucen simre i fem minutter og smag til med salt og peber. Tilsæt rejer og hvidløg og rør det hele sammen.

4. Hæld vandet fra pastaen og bland den sammen med rejer og tomatsauce. Server i dybe tallerkener og top med lidt basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre