Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Denne pastaret smager virkelig skønt, og så er den nem at lave. Kødbollerne bages i ovnen, og tomatsovsen er bl.a. lavet på en nem frossen ratatouilleblanding. Hele herligheden toppes med parmesanost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 400 gramhakket svinekød
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- revet parmesan
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Rør kødet sammen med løg, salt og peber.2
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Form små kødboller af farsen med en ske. Læg kødbollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kødbollerne i ovnen i ca. 20 min.3
Varm en gryde op med en sjat olivenolie og steg ratatouilleblandingen. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad tomatsovsen simre i ca. 15 min.4
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.5
Blend tomatsovsen med en stavblender og vend kødbollerne op i sovsen.6
Server retten i dybe skåle og top med revet parmesanost. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre farsen sammen og forme små kødboller.