Pasta med tomatsovs og ovnbagte kødboller

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket svinekødhakket skinkekød 6-10%
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  fuldkornsspaghetti
  •  revet parmesan
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne pastaret smager virkelig skønt, og så er den nem at lave. Kødbollerne bages i ovnen, og tomatsovsen er bl.a. lavet på en nem frossen ratatouilleblanding. Hele herligheden toppes med parmesanost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Rør kødet sammen med løg, salt og peber.

2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Form små kødboller af farsen med en ske. Læg kødbollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kødbollerne i ovnen i ca. 20 min.

3. Varm en gryde op med en sjat olivenolie og steg ratatouilleblandingen. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad tomatsovsen simre i ca. 15 min.

4. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.

5. Blend tomatsovsen med en stavblender og vend kødbollerne op i sovsen.

6. Server retten i dybe skåle og top med revet parmesanost. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre farsen sammen og forme små kødboller.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre