Lækker pastagryde med svampemix og bacon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 75 grambacon i skiver
  • 250 gramsvampemix
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 10 stkcherrytomater
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lækker pastagryde med svampemix og bacon

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Hos Mambeno ELSKER vi nem, hurtig og lækker mad. Og denne pastaret med svampe og bacon er lige netop det! Vi har toppet den med parmesan og tomater og 1-2-3, så er der serveret. Svampemix fås i de fleste supermarkeder, men du kan også bare bruge champignoner, østershatte eller andre gode spisesvampe. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 75 grambacon i skiver
  • 250 gramsvampemix
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 10 stkcherrytomater
  • 50 gramrevet parmesan eller anden ost
  •  salt
  •  peber
  •  citron

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og rens svampene grundigt.

2. Skær baconskiverne i mindre stykker og steg dem et minut eller to på en tør pande sammen med svampene. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg, oregano og smuldret grøntsagsbouillon. Lad det simre i 5 minutter.

3. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

4. Skyl tomaterne og skær dem i halve. Vend pastaen sammen med svampeblandingen og server i dybe tallerkener med revet parmesan og tomater på toppen.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære svampene i mindre stykker. De kan også sagtens skære tomaterne i halve - bare brug en sikker kniv, ligesom de kan røre i svampesaucen, mens den simrer.


Hvis du har en rest spegepølse, kan du sagtens bruge den i stedet for bacon.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre