Peanutgryde med kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramsøde kartofler
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 2 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 0.5 stkblomkål
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Peanutgryde med kylling

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker ret med masser af smag: Kylling i peanutsovs med søde kartofler, rød karrypasta, kokosmælk og blomkål. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramsøde kartofler
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 2 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 0.5 stkblomkål
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skræl de søde kartofler og de almindelige kartofler og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 min. til de er møre.

2. Hak løg og hvidløg fint. Varm en god sjat olivenolie op i en dyb pande eller gryde og svits rød karrypasta, løg og hvidløg.

3. Skær kyllingen i mundrette stykker og tilsæt dem løgblandingen. Lad det hele stege godt under omrøring og tilsæt peanutbutter, kokosmælk og bouillon.

4. Pluk små buketter af blomkålen og tilsæt dem retten. Lad det simre i ca. 10 min. under låg. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem i retten.

5. Server retten i dybe tallerkener og top med peanuts efter smag. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Ekstra smag: Tilsæt ekstra rød karrypasta og top med forårsløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre