Pesto med rucola

Ingredienser

(1 portion )

  • 75 grampinjekerner
  • 1 pakkerucola- 75 gram
  • 1,5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramparmesan- eller anden hård ost
  •  salt og peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hjemmelavet pesto er super nemt at lave, og smager fantastisk som tilbehør til et væld af retter, og som smørelse i en lækker sandwich. I stedet for basilikum, der kan være dyrt i meget store mængder i Danmark, har vi lavet denne pesto med rucola. Og det er et hit!

Fremgangsmåde

1. Rist pinjekernerne på en pande, til de har fået lidt farve og dufter dejligt.

2. Blend alle ingredienser til den ønskede konsistens i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med salt og peber og juster evt. konsistensen med lidt olivenolie.

Tip

Hvis du har pesto til overs kan du hælde det i en beholder og toppe med en god slat olivenolie, så der ikke kommer ilt til pestoen. Så kan den holde sig længere i køleskabet - eller fryses ned.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre