Pesto med rucola

Ingredienser

(1 portion )

  • 75 grampinjekerner
  • 1 pakkerucola- 75 gram
  • 1,5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramparmesan
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pesto med rucola

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Hjemmelavet pesto er super nemt at lave, og smager fantastisk som tilbehør til et væld af retter, og som smørelse i en lækker sandwich. I stedet for basilikum, der kan være dyrt i meget store mængder i Danmark, har vi lavet denne pesto med rucola. Og det er et hit!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 75 grampinjekerner
  • 1 pakkerucola- 75 gram
  • 1,5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramparmesan
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Rist pinjekernerne på en pande, til de har fået lidt farve og dufter dejligt.

2. Blend alle ingredienser til den ønskede konsistens i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med salt og peber og juster evt. konsistensen med lidt olivenolie.

Tip

Hvis du har pesto til overs kan du hælde det i en beholder og toppe med en god slat olivenolie, så der ikke kommer ilt til pestoen. Så kan den holde sig længere i køleskabet - eller fryses ned.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre