Pink goddess salat med blåbær og sukkerærter

Ingredienser

( 1 portion )

  • 0.25 stkagurk
  • 0.5 stkspidskål
  • 10 stksukkerærter
  • 0.5 pottepurløg
  • 120 gramblåbær
  • 0.5 stklime
  • 1 fedhvidløg
  • 1 cmingefær
  • 20 stkpeanuts
  • 1 stkrød chili
  • 0.25 spskfint salt
  • 0.5 dlrapsolie
  • 50 gramtortillachips
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pink goddess salat med blåbær og sukkerærter

I samarbejde med

Pink goddess er en simpel lyserød salat lavet af spidskål, sukkerærter, purløg og agurk. Smagen kommer især fra den blendede dressing med blåbær, ingefær og peanuts. Server den med sprøde tortillachips. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.25 stkagurk
  • 0.5 stkspidskål
  • 10 stksukkerærter
  • 0.5 pottepurløg
  • 120 gramblåbær
  • 0.5 stklime
  • 1 fedhvidløg
  • 1 cmingefær
  • 20 stkpeanuts
  • 1 stkrød chili
  • 0.25 spskfint salt
  • 0.5 dlrapsolie
  • 50 gramtortillachips

Fremgangsmåde

1. Start med at skylle agurken og spidskålen. Blancher sukkerærterne i spilkogende vand i 10 sekunder og overhæld dem herefter straks med koldt vand.

2. Fjern stokken fra spidskålen, smid den væk og hak resten i små stykker. Skær agurk og sukkerærter i små tern. Skyl og hak purløg. Bland spidskål, agurk, sukkerærter og purløg sammen.

3. Kom blåbær, saften fra limen, hvidløg, ingefær, peanuts, skyllet og finthakket chili efter smag og styrke, salt og olie i en høj skål. Blend det hele sammen med en stavblender til du har en ensartet dressing.

4. Bland dressingen med salaten.

5. Anret salaten på et fad og læg tortillachipsene rundt i kanten. Så må der guffes. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre