Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker vegetarpizza på fuldkornsbund med tomatsauce, champignoner og æg. Serveret med en hurtig salat af revne rødbeder, grøn salat og avocado. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampizzadej
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 100 gramskiveskårne champignon
- 100 gramrevet ost
- 4 stkæg
- 50 gramsalatmix
- 100 gramrevne rødbeder
- 1 spskeddike
- 1 stkavocado
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rul pizzadejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel tomatsaucen på pizzabunden og top herefter med champignoner og revet ost. Slå æggene ud over pizzaen.3
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min.4
Skyl salaten og vend sammen med revne rødbeder, eddike, olivenolie, salt og peber. Skær avocadoen ud som du ønsker og fordel på toppen.5
Server den sprøde vegetarpizza med hakket persille på toppen og rødbedesalat på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.