Pizza med æg. Hertil rødbedesalat med avocado.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 100 gramrevet ost
  • 4 stkæg
  • 50 gramsalatmix
  • 100 gramrevne rødbeder
  • 1 spskeddike
  • 1 stkavocado
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med æg. Hertil rødbedesalat med avocado.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker vegetarpizza på fuldkornsbund med tomatsauce, champignoner og æg. Serveret med en hurtig salat af revne rødbeder, grøn salat og avocado. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampizzadej
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 100 gramrevet ost
  • 4 stkæg
  • 50 gramsalatmix
  • 100 gramrevne rødbeder
  • 1 spskeddike
  • 1 stkavocado
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Rul pizzadejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel tomatsaucen på pizzabunden og top herefter med champignoner og revet ost. Slå æggene ud over pizzaen.

3. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min.

4. Skyl salaten og vend sammen med revne rødbeder, eddike, olivenolie, salt og peber. Skær avocadoen ud som du ønsker og fordel på toppen.

5. Server den sprøde vegetarpizza med hakket persille på toppen og rødbedesalat på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre