Pizzahorn med ost og pepperoni

Ingredienser

( ca. 30 styk )

  • 4 dlkoldt vand
  • 1 dlkogende vand
  • 25 gramgær
  • 2 spskolivenolie
  • 200 gramrugmel
  • 500 gramhvedemel
  • 2 tsksalt
  • 130 gramrød pesto
  • 100 gramketchup
  • 150 grampepperoni
  • 150 gramrevet ost
  • 1 stkæg
  •  tørret oregano
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pizzahorn med ost og pepperoni

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Disse pizzahorn smager virkelig godt - som en fuldkornspizza med pepperoni rullet sammen som et pølsehorn. Og vi siger det bare: Det kan godt betale sig at lave en god portion, for der ryger uden tvivl et par stykker ned efter bagningen, og så er de perfekte i madpakken. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 dlkoldt vand
  • 1 dlkogende vand
  • 25 gramgær
  • 2 spskolivenolie
  • 200 gramrugmel
  • 500 gramhvedemel
  • 2 tsksalt
  • 130 gramrød pesto
  • 100 gramketchup
  • 150 grampepperoni
  • 150 gramrevet ost
  • 1 stkæg
  •  tørret oregano

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Bland koldt og kogende vand sammen i en skål sammen med gær og olie. Tilsæt rugmel, hvedemel og salt og ælt dejen til den er smidig. Tilfør lidt mere mel, hvis den klistrer. Del dejen i tre stykker og rul hver del ud i en cirkel, der er ca. 1 cm i tykkelsen.

3. Bland pesto og ketchup sammen. Smør et lag ud på dejen og skær hver cirkel ud i 8-12 trekanter. Læg et par pepperoniskiver og lidt revet ost på det bredeste stykke og rul ind mod midten.

4. Læg pizzahornene på en bageplade med snippen nedad, så pølsehornene ikke går op, når de bliver bagt.

5. Pensl dem med æg og drys med oregano. Lad dem hæve i 30 minutter under et klæde.

6. Bag dem i ca. 15-20 minutter til de er let gyldne.

7. Så må der guffes - velbekomme!

Tip

Når du fryser hjemmebag ned og vil bruge det i ungernes madpakker, så kan du med fordel tage det ud af fryseren om morgenen samme dag, som det skal spises. På den måde når det at tø op til frokost og undgår at blive tørt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre