Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
45 min
Pølsehorn er et hit i madpakken! Her har vi lavet en nem udgave med færdig pølsehornsdej, kyllingepølser og pikantost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 325 gramfærdig pølsehornsdej
- 50 grampikantost
- 8 stkkyllingepølser
- 1 stkæg
- sesamfrø
Fremgangsmåde
1
Skær dejen ud langs perforeringen. Smør pikantost på trekanterne og læg en pølse i den bredeste ende. Rul herefter til pølsehorn.2
Lad pølsehornene hvile i 20-30 min. under et klæde.3
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.4
Pensl pølsehornene med pisket æg og drys med sesamfrø.5
Bag pølsehornene i 10-15 min. til de er gyldne. Velbekomme!