Pølsehorn med pikantost

Ingredienser

  • 325 gramfærdig pølsehornsdej
  • 50 grampikantost
  • 8 stkkyllingepølser
  • 1 stkæg
  •  sesamfrø
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pølsehorn med pikantost

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Pølsehorn er et hit i madpakken! Her har vi lavet en nem udgave med færdig pølsehornsdej, kyllingepølser og pikantost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 325 gramfærdig pølsehornsdej
  • 50 grampikantost
  • 8 stkkyllingepølser
  • 1 stkæg
  •  sesamfrø

Fremgangsmåde

1. Skær dejen ud langs perforeringen. Smør pikantost på trekanterne og læg en pølse i den bredeste ende. Rul herefter til pølsehorn.

2. Lad pølsehornene hvile i 20-30 min. under et klæde.

3. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

4. Pensl pølsehornene med pisket æg og drys med sesamfrø.

5. Bag pølsehornene i 10-15 min. til de er gyldne. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre