Pølsegryde med blomkål og tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stkgrillpølser
  • 1 stkblomkål
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pasta og pølser - det smager FANTASTISK sammen. Her har vi lavet en nem gryderet med pølser, pasta, blomkål og cherrytomater. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skær grillpølserne i mundrette bidder. Knæk blomkålen i mindre buketter og skyl og halver tomaterne.

3. Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt grillpølser og steg dem til de har taget lidt farve.

4. Tilsæt blomkål, cherrytomater, oregano og hakkede tomater.

5. Tilsæt til sidst pasta og fløde og bland det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og evt. et ekstra skvæt fløde eller to.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i mundrette stykker. De kan også brække små buketter af blomkålen og halvere tomaterne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre