Proteinbagels med hytteost

Ingredienser

( 6 stk. )

  • 300 gramhvedemel
  • 0.5 spskbagepulver
  • 0.25 spsksalt
  • 450 gramhytteost
  • 1 stkæg
  •  sesamfrø eller solsikkekerner
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Proteinbagels med hytteost

I samarbejde med

De her bagels er super nemme at lave, da de kun indeholder fire ingredienser: Hvedemel, hytteost, salt og bagepulver. Og så skal de ikke engang hæve! God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramhvedemel
  • 0.5 spskbagepulver
  • 0.25 spsksalt
  • 450 gramhytteost
  • 1 stkæg
  •  sesamfrø eller solsikkekerner

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.

2. Bland de tørre ingredienser sammen: Hvedemel, bagepulver og salt. Tilsæt herefter hytteosten og bland godt sammen.

3. Del dejen i seks stykker og form dem til boller. Kom evt. lidt mel på hænderne, hvis dejen er for våd. Med fingrene, lav et hul i midten af hver bolle, så de ligner donuts. Læg dem herefter på en bageplade beklædt med bagepapir.

4. Pisk ægget sammen og pensl de flotte bagels med det. Du kan evt. også toppe dem med frø eller kerner.

5. Bag bagels i ca. 18 minutter. Server dem med dit helt eget favoritfyld. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande dejen sammen og forme bollerne. De kan også piske ægget sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre