Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
15 min
Super lækre protein wraps lavet af hytteost og æg, som bages i ovnen. Vi har fyldt dem med salat, hamburgerryg, pesto og ost, men du kan også sagtens vælge dit eget yndlingsfyld. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 400 gramhytteost
- 0.25 spsksalt
- 70 gramsalatmix
- 3 stktomater
- 100 grampesto
- 100 gramhamburgerryg i skiver
- 100 gramrevet hård ost
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 190 grader varmluft.2
Blend æg, hytteost og salt sammen. Du kan bruge en stavblender eller en minihakker. Hæld massen på en bageplade beklædt med bagepapier og spred det ud, så det næsten fylder hele pladen. Bag i ca. 20-25 minutter.3
Skyl salaten og tomaterne og skær tomaterne i skiver.4
Skær hytteostpandekagen i fire stykker. Fyld dem med pesto, salat, tomater, hamburgerryg og en valgfri revet ost. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde massen ud på bagepladen. De kan også skære tomater i skiver.