Protein wraps af hytteost fyldt med hamburgerryg, pesto, tomater og revet ost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 400 gramhytteost
  • 0.25 spsksalt
  • 70 gramsalatmix
  • 3 stktomater
  • 100 grampesto
  • 100 gramhamburgerryg i skiver
  • 100 gramrevet hård ost
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Protein wraps af hytteost fyldt med hamburgerryg, pesto, tomater og revet ost

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Super lækre protein wraps lavet af hytteost og æg, som bages i ovnen. Vi har fyldt dem med salat, hamburgerryg, pesto og ost, men du kan også sagtens vælge dit eget yndlingsfyld. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæg
  • 400 gramhytteost
  • 0.25 spsksalt
  • 70 gramsalatmix
  • 3 stktomater
  • 100 grampesto
  • 100 gramhamburgerryg i skiver
  • 100 gramrevet hård ost
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 190 grader varmluft.

2. Blend æg, hytteost og salt sammen. Du kan bruge en stavblender eller en minihakker. Hæld massen på en bageplade beklædt med bagepapier og spred det ud, så det næsten fylder hele pladen. Bag i ca. 20-25 minutter.

3. Skyl salaten og tomaterne og skær tomaterne i skiver.

4. Skær hytteostpandekagen i fire stykker. Fyld dem med pesto, salat, tomater, hamburgerryg og en valgfri revet ost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde massen ud på bagepladen. De kan også skære tomater i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre