Proteinholdige pandekager med hytteost og HUSK

Ingredienser

( Ca. 20 stk. )

  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 1 spsksirup
  • 1 spskHUSK pulver
  • 0.25 tsksalt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 0.5 spskbagepulver
  •  smør
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Proteinholdige pandekager med hytteost og HUSK

I samarbejde med

De her pandekager er spækket med protein og mætter virkelig godt, da de primært er lavet med hytteost, æg og kosttilskuddet HUSK, der er fyldt med naturlige kostfibre. Top pandekagerne med frugt eller måske lidt sirup. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 1 spsksirup
  • 1 spskHUSK pulver
  • 0.25 tsksalt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 0.5 spskbagepulver
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Blend æg, hytteost og sirup sammen med en stavblender. Du kan også bruge en minihakker eller en almindelig blender.

2. Bland HUSK, salt, vaniljesukker og bagepulver sammen og tilsæt det til æggeblandingen. Pisk godt og lad herefter dejen hvile i 5-10 minutter.

3. Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Hæld små runde klatter dej på panden. Steg dem ved jævn varme, til de har fået farve på begge sider.

4. Server pandekagerne med frugt og evt lidt sirup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande de våde og tørre ingredienser og piske det hele sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager på panden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre