Pumpkin spice puré med nelliker, kanel, muskat og ingefær

Ingredienser

( 1 portion )

  • 250 gramhokkaidogræskar
  • 2 dlvand
  • 1 spskstødt kanel
  • 0.5 spskstødt ingefær
  • 0.25 spskstødt nellike
  • 0.25 spskrevet muskatnød
  • 0.25 spskstødt kardemomme
  • 150 gramrørsukker
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pumpkin spice latte er ret hypet her i efteråret og stammer fra Amerika. Vi har lavet en pumpkin chai puré med hokkaidogræskar, nelliker, kanel, muskat, ingefær, kardemomme og så sukker. Det serveres i lunet mælk med flødeskum og måske et shot espresso. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl hokkaidogræskarret og fjern kernerne. Skær det i mindre tern, hæld vand i en gryde og kog græskarternene møre under låg.

2. Tilsæt kanel, stødt ingefær, nellike, muskatnød, kardemomme og rørsukker i gryden.

3. Når græskarene er møre, blendes det hele sammen til det er fint pureret. Opbevar det i en lufttæt beholder i køleskabet.

4. Brug pumpkin spice puré i varmet mælk, så smager det lidt som chai-latte. Du kan også blande det sammen med espresso, mælk og så husk flødeskum på toppen. Velkomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære græskar i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre