Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet super lækre quesadillas med kylling, peberfrugter, masser af revet ost og serveret med creme fraiche og guacamole på siden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 300 gramkylling i tern
- 2 stkblandede peberfrugter
- 0.5 spskstødt koriander
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 dåsehakkede tomater
- 6 stkfuldkornstortillas
- 150 gramrevet ost
- 2 stkavocado
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 stklime
- 285 gramløse majs
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Varm olivenolie op i en gryde og svits løget. Tilsæt kylling og svits det.3
Imens kyllingen svitses: Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i små tern. Tilsæt peberfrugter, koriander, spidskommen og oregano og lad det hele stege i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre videre i ca. 10 min.4
Læg tortillapandekagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel kyllingefyld og revet ost på halvdelen af tortillapandekagen og fold herefter den anden halvdel ovenpå som låg. Drys med lidt ekstra ost på toppen. Bag dem i ovnen i ca. 10 min.5
Mos imens avocadoerne sammen med et par spiseskefulde creme fraiche og lidt limesaft og smag til med salt og peber.6
Server de sprøde quesadillas toppet med majs, creme fraiche og guacamole. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe med revet ost.
Ekstra smag: Top med friske koriander og tilføj stødt koriander til guacamolen.