Ramensuppe med pak choi

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 250 gramedamamebønner
  • 1.5 litervand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 3 fedhvidløg
  • 0.5 dlsoya
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stklime
  • 4 stkæg
  • 1 stkpak choi
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Ramensuppe med pak choi

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Ramensuppe er en japansk nudelsuppe, som er enkel og nem at lave. Her serverer vi den med brune champignoner, edamamebønner, pak choi, fuldkornsnudler og smilende æg på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 250 gramedamamebønner
  • 1.5 litervand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 3 fedhvidløg
  • 0.5 dlsoya
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stklime
  • 4 stkæg
  • 1 stkpak choi

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt edamamebønnerne lige inden du hælder vandet fra nudlerne. Kom det hele i en si, lad det dryppe af og vend det evt. med lidt oliven- eller sesamolie.

2. Hæld vand og bouillon i en stor gryde sammen med presset hvidløg og soya. Bring det i kog.

3. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Tilsæt dem i gryden og lad det hele koge i ca. 15 minutter. Smag suppen til med ekstra soya og limesaft.

4. Kog æggene i 7-8 minutter og overhæld dem herefter med koldt vand.

5. Skyl pak choien og skær dem i tynde både. Tilsæt dem til suppen og lad dem koge med i ca. 3 minutter. Pil æggene og skær dem i halve.

6. Server den lækre ramen med nudler, edamamebønner og smilende æg på toppen. Top evt. også med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille æggene.

Ekstra smag: Top med friske koriander og sesamolie.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre