Rejer i krydret tomatsauce

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 300 gramfrosne pillede rejer
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 250 gramchampignon
  • 1 tskkarry
  • 1 tskspidskommen
  • 1/2 spskpaprika- gerne den søde udgave
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rejer i krydret tomatsauce

I samarbejde med

3.9, Meget populær

En meget nem og hurtig ret med rejer og varme krydderier. Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at snitte, røre og smage til. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 300 gramfrosne pillede rejer
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 250 gramchampignon
  • 1 tskkarry
  • 1 tskspidskommen
  • 1/2 spskpaprika- gerne den søde udgave
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og tø rejerne op.

2. Hak løget fint. Vask squashen og skær den i halve skiver. Vask peberfrugterne, befri dem for kerner og skær i strimler. Vask champignonerne og skær dem i halve.

3. Svits løget i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt herefter squash og peberfrugter og steg videre i et par minutter. Tilsæt til sidst champignoner, rejer, karry, spidskommen, lidt af paprikaen, hakket tomat, tomatpuré, bouillonterning og vand. Lad retten simre i ca. 10 minutter, eller til grøntsagerne er møre, men ikke udkogte.

4. Tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. lidt mere paprika og karry.

5. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre