Rejer i krydret tomatsauce

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 300 gramfrosne pillede rejer
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 250 gramchampignon
  • 1 tskkarry
  • 1 tskspidskommen
  • 1/2 spskpaprika- gerne den søde udgave
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En meget nem og hurtig ret med rejer og varme krydderier. Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at snitte, røre og smage til. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og tø rejerne op.

2. Hak løget fint. Vask squashen og skær den i halve skiver. Vask peberfrugterne, befri dem for kerner og skær i strimler. Vask champignonerne og skær dem i halve.

3. Svits løget i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt herefter squash og peberfrugter og steg videre i et par minutter. Tilsæt til sidst champignoner, rejer, karry, spidskommen, lidt af paprikaen, hakket tomat, tomatpuré, bouillonterning og vand. Lad retten simre i ca. 10 minutter, eller til grøntsagerne er møre, men ikke udkogte.

4. Tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. lidt mere paprika og karry.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre