Rejer med bagt blomkål, dildcreme og hvidløgsflutes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkblomkål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskmayonnaise
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 pottedild
  • 340 gramrejer i lage
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rejer med bagt blomkål, dildcreme og hvidløgsflutes

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En lækker sommerret med rejer, bagt blomkål, sprød salat og cremet dilddressing. Serveret med lune hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkblomkål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskmayonnaise
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 pottedild
  • 340 gramrejer i lage
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pluk små buketter af blomkålshovedet. Vend buketterne i olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag buketterne i ovnen i ca. 20 min. til de har fået en gylden overflade.

3. Overhæld ærterne med kogende vand så de tør op. Skyl hjertesalaten og tomaterne. Pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i den ønskede størrelse og vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

4. Lun hvidløgsflutene i ovnen.

5. Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep og friskhakket dild sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.

6. Dræn rejerne for væde og kom dem i en skål.

7. Server rejerne med bagt blomkål, sprød salat, cremet dilddressing og hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke små blomkålsbuketter og røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Server med citronbåde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre