Rejer med bagt blomkål, dildcreme og hvidløgsflutes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkblomkål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskmayonnaise
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 pottedild
  • 340 gramrejer i lage
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker sommerret med rejer, bagt blomkål, sprød salat og cremet dilddressing. Serveret med lune hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pluk små buketter af blomkålshovedet. Vend buketterne i olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag buketterne i ovnen i ca. 20 min. til de har fået en gylden overflade.

3. Overhæld ærterne med kogende vand så de tør op. Skyl hjertesalaten og tomaterne. Pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i den ønskede størrelse og vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

4. Lun hvidløgsflutene i ovnen.

5. Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep og friskhakket dild sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.

6. Dræn rejerne for væde og kom dem i en skål.

7. Server rejerne med bagt blomkål, sprød salat, cremet dilddressing og hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke små blomkålsbuketter og røre dressingen sammen. Ekstra smag: Server med citronbåde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre